Gietvloeren

Een minerale vloer met een rauw en natuurlijk karakter

Houd je van rauwe schoonheid? Van oud leer en vintage items? Dan is een vloer van ART Concrete minerale gietvloer iets voor jou. Deze vloer wordt mooier en doorleefder met de jaren door schaafplekken en eventuele scheurtjes. Hoe langer je de vloer gebruikt, hoe meer karakter deze krijgt.

De ART concrete minerale gietvloer bestaat uit een cement achtige minerale mortel die met de hand wordt aangebracht. Het resultaat is een vloer met de looks van een rauwe betonvloer en het gemak van een gietvloer.

Cement is een natuurprodukt, een levend materiaal. Zichtbare kringen, kleurverschillen, aanzetten/slagen, littekens en stippen/druppels in de vloer typeren de echtheid van dit mooie product. Dit zijn uiteraard geen materiaalfouten en kunnen dus ook niet als klacht/opleverpunt worden aangemerkt. De natuur en vakman heeft hier zijn handtekening achtergelaten!

Cement gebonden gietvloer voor decoratieve toepassingen, alle kleuren mogelijk, voor lagen van 3 tot 6 mm dik, hoog polymeer gehalte Decoratieve vloer, voor gebruik in woonhuizen en kantoren, overal waar een naadloze decoratieve minerale vloer gewenst is.

U kunt kiezen uit talloze kleuren en kunt daardoor de kleur van de vloer aanpassen aan uw ontwerp en smaak. Door het toevoegen van de meegeleverde pigmentpaste word de gietmassa eenvoudig op kleur gebracht.

Met de GlansCoating SL wordt de kleur verdiept en komt de vloer tot leven. Met PU MG wordt een sterkte zijdeglans of matte toplaag verkregen waarmee de vloer goed is beschermd tegen verontreiniging.

Betonnen gietvloeren / gevlinderde vloeren voor woonboot te Amsterdam.

 

Algemene Voorwaarden Gietvloeren ART Concrete