Over ons

ARTCONCRETE BETON en TERRAZZO

Na 16 jaar ervaring met beton en terrazzo en de nodige uitdagingen onderscheidt ARTconcrete zich van andere beton en terrazzo bedrijven door zijn veelzijdigheid en ambachtelijke vaardigheden. Deze zijn door een gedegen vakopleiding en jaren ervaring ontwikkeld. En dus kunnen we vorm geven aan al uw ideeën en eigentijdse ontwerpen.

Betonnen aanrechtbladen

Een betonnen aanrechtblad past in een eigentijds interieur. Of het nu modern, industrieel of klassiek gebruikt wordt. Kijkt u gerust even rond op onze website, dan ziet u vele voorbeelden van verschillende toepassingen van beton. Naast het vervaardigen van betonnen aanrechtbladen of terrazzo aanrechtbladen op maat, kunnen wij ook prefab elementen van beton -zoals wasbakken, tegelbakken, ornamenten, traptredes enz- produceren.

Terrazzo vloeren

Het leggen van Terrazzo vloeren is uitgegroeid tot een van onze specialisaties. Daarnaast is een specialisatie het volledig op kleur en structuur restaureren van uw oude terrazzovloer of marmervloer, bordes, trappenhuis of aanrechtblad.

Professioneel Terrazzo en Beton

Daarnaast hebben wij een unieke manier voor het inleggen van zowel logo’s als andere afbeeldingen zoals bijvoorbeeld Familiewapens, teksten of afbeeldingen in vloeren, muurplaten, vloerplaten, grafmonumenten en zo verder… Welk verzoek u ook heeft: ARTconcrete kan u professioneel van dienst zijn.

4497total visits,4visits todayVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram